Pasaulis prasideda nuo smėlio dulkės, nuo žolės, nuo vieno žmogaus aidų ir širdies krustelėjimo.....Sigitas Geda

 

Paieška svetainėje

Dabar svetainėje 19 svečių ir narių nėra

Lankomumas

Straipsnių peržiūrėjimai
1730300

Kritiškas, atviras, stiprus

KAS logo transp 1

nerukysiu

Svetainės serveris

Informacija pirmokų tėvams

pirmokas

olimp karta

dienyno logo 

Tu ne vienas!

tunevienas

Sveika mokykla

EMP sugedo 210x105

LIETUVOS IKIMOKYKLINIO UGDYMO ĮSTAIGŲ PROJEKTAS
„LIETUVOS MAŽŲJŲ ŽAIDYNĖS 2022“

logotipPedagogės Donata Jonuškienė ir Vilma Blažaitienė

Ikimokyklinis ir priešmokyklinis amžius – palankiausias formuoti įgūdžius, įpročius ir gyvenimo nuostatas (tame tarpe ir fiziškai aktyvaus gyvenimo nuostatą), o projektas „Lietuvos mažųjų žaidynės“ –  puiki priemonė skatinanti vaikų fizinį aktyvumą bei pozityvų požiūrį į kūno kultūrą ir sportą, supažindinanti su garbingo varžymosi idėjomis, bendravimo ir bendradarbiavimo galimybėmis.

 Lietuvos ikimokyklinio ugdymo įstaigų projekte „Lietuvos mažųjų žaidynės“ Veisiejų Sigito Gedos gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus visi ugdytiniai ir pedagogai dalyvauja jau septintus metus.

Projekto tikslas – didinti (1-7 m) vaikų fizinį aktyvumą, taikant inovatyvias fizinio ugdymo formas. Projekto uždaviniai: parengti ir vykdyti reguliarias virtualias fizinio aktyvumo pamokėles ikimokyklinio ugdymo įstaigose (ne mažiau 3 k./sav.); organizuoti ikimokyklinio amžiaus vaikų fizinį aktyvumą ir pozityvias patirtis skatinančius renginius (festivalius); supažindinti Lietuvos ikimokyklinio ugdymo pedagogus su fizinį aktyvumą skatinančių veiklų organizavimo metodikomis.

Projekto organizatoriai – Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ir Respublikinė ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacija. Projekto globėja yra pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė. Projekto koordinatoriai įstaigoje yra pedagogės Donata Jonuškienė ir Vilma Blažaitienė.

Projektas vyksta 2021 metų lapkričio 4 d. – 2022 metų birželio 30 d. III etapais. Įstaigose dalyvėse bus vykdomos ugdomosios veiklos - virtualios fizinio ugdymo pamokėlės bei įvyks „Lietuvos mažųjų žaidynių“ renginys, įvyks 10 LTMŽ festivalių penkiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose. Alytuje įvyko mokomasis seminaras projekto koordinatoriams įstaigose, supažindinantis dalyvius su projekto idėjomis, vykdymo tvarka, turiniu ir metodinėmis rekomendacijomis. Seminaro metu pedagogai turėjo galimybę patys išbandyti dalį užduočių, kurios buvo įdomios, linksmos ir skatinančios įvairiapusį fizinį aktyvumą.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

 

,,Erasmus+"

ErasmusES

Vizija, misija, filosofija...

veisieju s gedos g

kokybes kr

facebook

Modernių ir saugių erdvių
sukūrimas bendrojo ugdymo
įstaigose Lazdijų Lrajono
savivaldybėje

gamtdidelisbeuzras

nsa

apruoinimas

socitrauktis

Pamokų laikas

I.     8.00-8.45
II.    8.50-9.35
III.   9.45 -10.30
IV.   10.50-11.35
V.    11.55-12.40
VI.   12.55-13.40
VII.  13.50-14.35
VIII. 14.40-15.25

Patyčių dėžutė

patyc dezut logo

lions quest

Rėmėjai

auginam ateiti

 Mokyklos 
bendruomenė dėkoja
visiems pervedusiems
1,2% sumokėtų savo 
pajamų mūsų mokyklai