Pasaulis prasideda nuo smėlio dulkės, nuo žolės, nuo vieno žmogaus aidų ir širdies krustelėjimo.....Sigitas Geda

 

Paieška svetainėje

Dabar svetainėje 66 svečiai ir narių nėra

Lankomumas

Straipsnių peržiūrėjimai
1722255

Kritiškas, atviras, stiprus

KAS logo transp 1

nerukysiu

Svetainės serveris

Informacija pirmokų tėvams

pirmokas

olimp karta

dienyno logo 

Tu ne vienas!

tunevienas

Sveika mokykla

EMP sugedo 210x105

PIRMOKĖLIŲ DŽIAUGSMAI

1 b klasės mokytoja Lijana Prapiestienė

1bklase2022

1b klasės mokinukai rudenį užbaigė ir žiemą pradėjo labai turiningai – aktyviai dalyvavo įvairiuose konkursuose, projektuose, edukacijose, šventėse, akcijose, renginiuose ir t.t. ir pan. 

Iš karto po rudens atostogų mokinukai sudalyvavo Alytaus AVPK Lazdijų r. PK bendruomenės pareigūno konkurse, nusifotografavo su atšvaitais, kuprinėmis su atšvaitinėmis detalėmis ir gavo dovanų nuo policijos bičiulio Amsiaus šviesą atspindinčias liemenes.

Tik pabaigė „Olimpinis mėnuo 2022“ veiklas, pradėjo vykdyti naujas „Pradinukų lygos“ veiklas – kiekvieną dieną skaičiavo taškus, atlikinėjo užduotis, dalyvavo iššūkiuose, žaidė futbolą... Baigiamajame „Pradinukų lygos“ renginyje buvo apdovanoti sąžiningiausi, aktyviausi, daugiausiai apie futbolą žinantys, daugiausiai taškų surinkę mokinukai.

Visi mokiniai savo rankelėmis, pasitelkę kantrybę ir kūrybiškumą pagamino žibintus ir sudalyvavo Veisiejų skulptūrų parke rudeninių žibintų parodoje „Martyno šviesa“.

Aktyvūs ir norintys visur dalyvauti mokiniai dalyvavo tarptautiniame piešinių konkurse - parodoje „Vedė mane Tėvynės meilė“ (Kapčiamiesčio E. Pliaterytės muziejuje). Labiausiai pasisekė Augustei Misevičiūtei, ji antroje amžiaus grupėje užėmė 2-ą vietą. Taip pat mokiniai dalyvavo Vilniaus Simono Konarskio gimnazijos organizuotame tarptautiniame pradinių klasių mokinių piešinių konkurse „Kalėdų Senelio pagalvė“. Sunku buvo išrinkti 5 darbus iš klasės (taip reikalavo nuostatai), nes visų mokinukų pagalvės buvo puikios. Pačiu laiku prisnigo, todėl pavyko sudalyvauti Šiaulių Dainų progimnazijos organizuotoje respublikinėje virtualioje kūrybinių darbų parodoje - konkurse ,,Senis Besmegenis“. Kas dėl ligos nespėjo pasidžiaugti limpančiu sniegu, sukūrė Senį Besmegenį iš įvairiausių medžiagų. Nekantriai laukiame konkurso rezultatų.

Mokinukai žinias demonstravo edukaciniuose konkursuose „Olympis 2022“ Rudens sesija, kuriuose jėgas išbandė 8 mokinukai. Laukia atkeliaujančių diplomų, medalių, padėkų. Puikiai pasisekė ir informatikos ir informacinių žinių konkurse „Bebras“, kuriame dalyvavo 8 mokiniai. Beveik visi dalyvavę pateko į Lazdijų r. sav. dešimtuką - Rytė Martyniuk užėmė antrą vietą, o Amelija Milda Švitraitė – trečią.

Mokiniai aktyviai įsitraukė į gimnazijos organizuotas akcijas – su mamytėmis kepė pyragus Pyragų dienai, aukojo pinigėlius, gamino namelius Tolerancijos dienai, su mamytėmis pynė kalėdinius vainikus, kepė meduolius ir jais vaišino klasės draugus, klasę puošė savo gamintais nykštukais, gamino dovanėles savo draugams ir šeimos nariams...

Mokinukų kasdienybę praskaidrino kultūros paso edukacijos „Žvakių fabrikėlis“, „Kalėdinė pasaka“, mokyklos eglutės įžiebimo renginukas, pasivažinėjimas Šventiniu traukinuku Lazdijuose ir prieš pat žiemos atostogas suorganizuotas susitikimas su Kalėdų Seneliu ir Elfe.

  • 1. liemen.
  • 10.
  • 11. kal.pas.
  • 12. trauk.
  • 13. KS
  • 14. KS1
  • 2. pradin.lyg.
  • 3. žib.
  • 4.Pliat.
  • 6.SB1
  • 7. SB2
  • 8. SB3
  • 9. žvak.1

 

,,Erasmus+"

ErasmusES

Vizija, misija, filosofija...

veisieju s gedos g

kokybes kr

facebook

Modernių ir saugių erdvių
sukūrimas bendrojo ugdymo
įstaigose Lazdijų Lrajono
savivaldybėje

gamtdidelisbeuzras

nsa

apruoinimas

socitrauktis

Pamokų laikas

I.     8.00-8.45
II.    8.50-9.35
III.   9.45 -10.30
IV.   10.50-11.35
V.    11.55-12.40
VI.   12.55-13.40
VII.  13.50-14.35
VIII. 14.40-15.25

Patyčių dėžutė

patyc dezut logo

lions quest

Rėmėjai

auginam ateiti

 Mokyklos 
bendruomenė dėkoja
visiems pervedusiems
1,2% sumokėtų savo 
pajamų mūsų mokyklai